Οικονομικός και καινοτόμος εξοπλισμός εστίασης

social-media-innovationΟικονομικός και καινοτόμος εξοπλισμός εστίασης

Εαν είστε στην φάση της δημιουργίας καταστήματος εστίασης, τότε σίγουρα θα ψάχνετε για τον οικονομικότερο εξοπλισμό για το κατάστημά σας, με απαράμιλλη όμως την ποιότητα. Να έχετε δηλαδή όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ποιότητα με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος κτίσης αλλά και συντήρησης των μηχανημάτων. Τα επαγγελματικά μηχανήματα εστίασης(κρεπιέρες,βαφλιέρες,παγωτομηχανές,κτλ) δεν είναι τόσο ακριβά όσο πιστεύει ο κόσμος ή ο κάθε επιχειρηματίας, όταν πρωτοξεκινάει. Με μια καλή έρευνα αγοράς μπορούν να βρεθούν οικονομικότατα μηχανήματα εστίασης, σε άριστη τιμή και με χαμηλά πάγια συντήρησης(συντήρηση για να διατηρείτε ο εξοπλισμός σε άριστη κατάσταση, παρά τα χρόνια του)

Ανάλογα το κατάστημα που δημιουργείτε, θα χρειαστείτε και τον αντίστοιχο εξοπλισμό. Μην γεμίζετε το κατάστημά σας άσκοπο με πολύ εξοπλισμό που δε πρόκειται να χρησιμοποιήσετε ή δε θα σας αποφέρει τα αναμενόμενα.
Εξοπλίστε το κατάστημά εστίασης σας με καινοτόμα προϊόντα και προϊόντα που θα σας αποφέρουν εσάς το μέγιστο κέρδος και τον πελάτη την μέγιστη ικανοποίηση για τα χρήματα που θα ξοδέψει για το προϊόν.

Ας δούμε μερικό εξοπλισμό εστίασης τόσο οικονομικό όσο και καινοτόμο – καθώς στις μέρες μας το διαφορετικό και το καινοτόμο είναι αυτό που μετράει στον καταναλωτή.

Βαφλάκια: Αντί να έχετε το κοινό μηχάνημα βάφλας και τις κλασσικές βαφλιέρες που έχουν όλα τα καταστήματα σε στρόγγυλη ή παραλληλόγραμμη βάφλα, προσφέρετε στους πελάτες σας κάτι διαφορετικό : Την βάφλα σε μικρές μπουκίτσες! Είναι κατάλληλο για περιπτώσεις take away καθώς τα κομμάτια μπαίνουν στο κουτί τους και ο πελάτης τα πέρνει για το χέρι και κάνει την βόλτα του κτλ – δεν χρειάζεται δηλαδή να κάτσει στο τραπέζι για να φάει βάφλα, όπως με την κοινή στρόγγυλη βάφλα. Είναι κάτι τελείως καινοτόμο και διαφορετικό. Σκεφτείτε να είστε πάνω σε έναν κεντρικό πεζόδρομο με χιλιάδες κόσμου, χωρίς τραπεζοκαθίσματα όμως και να μην μπορείτε να σερβίρετε βάφλα. Τώρα μπορείτε! Βαφλάκια στο χέρι, σε ειδικό take away κουτί και ο κόσμος το χαίρεται διπλά! Μέσα στο κουτί μπορεί να προσθέσει πραλίνες,φρέσκα φρούτα,παγωτό – όλα σε συνδυασμό με φρεσκοψημμένα βαφλάκια!

Κρεπιέρες: Σίγουρα θα γνωρίζετε τις κλασσικές κρεπιέρες – μάτια, είτε ηλεκτρικές κρεπιέρες είτε υγραερίου. Πλέον τα τελευταία χρόνια όμως υπάρχουν οι καινοτόμες αυτόματες κρεπιέρες! Που διαφέρουν αυτές και ποιά η καινοτομία τους; Στις αυτόματες κρεπιέρες απλά ρίχνετε το μίγμα στο κέντρο του ματιού, κλείνετε τις 2 πλάκες και το μίγμα απλώνεται αυτόματα. Μέσα σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα έχετε ένα φύλλο κρέπας έτοιμο ψημμένο, χωρίς να χρειαστεί να το ανοίξετε, να έχετε την τέχνη του κρεπά, κτλ! Πολύ εύκολο ψήσιμο κρέπας που ο κάθε υπάλληλος μπορεί να φτιάξει! Καινοτόμο προϊόν καθώς γλιτώνετε πολύ χρόνο στην παρασκευή της κρέπας και το φύλλο κρέπας είναι κάθε φορά το ίδιο ψημμένο στην ίδια ποσότητα, καθώς όλα γίνονται αυτόματα!

Μηχανή για pop corn: Προσθέστε στο κατάστημά σας κάτι διαφορετικό, που σίγουρα θα λατρευτεί από όλον τον κόσμο, από όλες τις ηλικίες! Μηχανή για φρέσκα pop corn στη στιγμή! Με τα συγκεκριμένα μηχανήματα μπορείτε να φτιάξετε pop corn στη στιγμή και να τα προσφέρετε στον κόσμο όπως επιθυμεί ο καθένας – με βούτηρο, με αλάτι, κτλ. Τα pop corn θα είναι φρέσκα, όχι έτοιμα, κάτι που οι πελάτες σας θα εκτιμήσουν πάρα πολύ! Το επαγγελματικό μηχάνημα για pop corn δε θα σας κοστίσει ιδιαίτερα ενώ και οι α’ ύλες για pop corn(το καλαμπόκι) είναι πολύ φθηνό. Έτσι έχετε τεράστια περιθώρια κέρδους αλλά και θα προσφέρετε στον κόσμο ένα τίμιο και οικονομικό προϊόν, μα πάνω απ’όλα φρέσκο και όχι συσκευασμένο του εμπορίου, που έχει παραχθεί μήνες πριν.

Τολμήστε στα καινοτόμα προϊόντα!

Author: admin