Περιήγηση στο Θέμα αυτή τη στιγμή:
1 Ανώνυμοι Χρήστες
| MacOS X |
| PCN | ΑΠΟΡΕΙΕΣ | #1 |
|---|---|---|
|
Macintosh 128K
![]()
Ομάδα:
Διαχειριστές Posts:
4
![]() |
Γεια σας.Είμαι νέος χρήστης στο φόρουμ και εχω 2 μήνες που ασχόλουμε με τα ΜΑC.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλα εχω κάποιες απορειες.Αρχικά μερικοί σταθμοί radio στο ιντερνετ παίζουν και μερικοί οχι.Χρειάζομε μήπως κάποιο πρόγραμμα που δεν εχω? Θέλω επίσης βοήθεια με το iCHAT.Δεν μπορεί να ανοίξει με λογαριασμό hotmail??Mπορω να κανω κλήσεις video μονο με χρήστες που εχουν MAC? Ευχαριστώ
Δημοσιεύτηκε: 2009/6/23 21:35
|
|
|
||
| danijoss | Re: ΑΠΟΡΕΙΕΣ | #2 |
|---|---|---|
|
Performa 5300
![]()
Από: Berlin
Ομάδα:
Διαχειριστές Posts:
164
![]() |
1) Θα πρέπει να δεις τι τύπου streams είναι και να βρεις ένα πρόγραμμα να τα παίζει. Υπάρχουν πολλά, αλλά πρέπει να δεις το extension του αρχείου. Ό,τι είναι σσυμβατό με Quicktime θα παίξει αμέσως σε QT player και iTunes. Επίσης, μην παραλείψεις τα Perian και Flip4mac codecs για το Quicktime. Δεν ξέρω αν θα βοηθήσουν στα streams, αλλά σίγουρα θα σου λύσουν τα χέρια σε video.
2) Το iChat λειτουργεί μόνο μέσω AIM, Mobile Me και Bonjour. Υποστηρίζει όμως Jabber και Google Talk. Μέσω Jabber (text μόνο) μπορείς να επικοινωνήσεις με MSN accounts κτλ, αλλά η διαδικασία είναι δύσκολη. Το είχα κάνει κάποτε, αλλά πλέον χρησιμοποιώ μόνο Skype. 3) Μπορείς να κάνεις κλήση video σε οποινδήποτε χρησιμοποιεί ίδιο πρωτόκολλο με εσένα. Για παράδειγμα, ξανά το Skype, αλλά και οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα που διαθέτει client για mac (τα περισσότερα σημαντικά, αλλά απέφυγε οτιδήπτοε αρχίζει από MS).
Δημοσιεύτηκε: 2009/6/23 22:03
|
|
|
||
| super_mario | Re: ΑΠΟΡΕΙΕΣ | #3 |
|---|---|---|
Από: marioland
Ομάδα:
Διαχειριστές Posts:
1051
![]() |
Παράθεση:
Γεια σου νέο! Καλώς ήρθες και καλά να πάθεις!!! ![]() Greek Radio Παρακαλώ. Καληνύχτα!
Δημοσιεύτηκε: 2009/6/23 22:28
|
|
|
||
| PCN | Re: ΑΠΟΡΕΙΕΣ | #4 |
|---|---|---|
|
Macintosh 128K
![]()
Ομάδα:
Διαχειριστές Posts:
4
![]() |
Κατέβασα τπ filp4 mac και το perian αλλα και πάλι δεν παίζη.μου βγάζει
ενα μίκρο τετραγωνάκι μάυρο και παταω το play αλλα δεν κάνει τπτ.Αν κανώ διπλό κλίκ πανω στο μάυρο παει να φορτόσει το QUIK TIME αλλα και πάλι δεν κανει τπτ.. να σαι καλά φίλε για την απάντηση
Δημοσιεύτηκε: 2009/6/23 22:54
|
|
|
||
Μπορείτε να δείτε το Θέμα.
Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο Θέμα.
Δεν μπορείτε να απαντήσετε σε Μηνύματα.
Δεν μπορείτε να διορθώσετε τα Μηνύματά σας.
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τα Μηνύματά σας.
Δεν μπορείτε να προσθέσετε Δημοσκοπήσεις.
Δεν μπορείτε να ψηφίσετε στις Δημοσκοπήσεις.
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία στα Μηνύματα.
Δεν μπορείτε να στείλετε Μήνυμα χωρίς έγκριση.

Σήμερα: 0
Χθες: 0
Συνολικά: 1394

私は幸せな人間である